Met speciale zaalreservering software kunt u gemakkelijk online gasten een vergaderruimte laten huren met zalenverhuur. Hier kunnen online offertes worden opgevraagd en in de agenda worden gekeken op welke dag en in welk tijdsslot een bepaalde ruimte beschikbaar is. Zaalreservering software is innovatief en ideaal voor een onderneming om in gebruik te stellen. Het is een gemakkelijke methode om direct te plannen en beschikbaarheid door te geven. U kunt offertes samenstellen op diverse methoden voor de gasten. Dit is helemaal afgestemd op het type event waarvoor de zaal wordt gehuurd en hoe lang de vergadering duurt. In een offerte aanvraagmodule kunnen gasten alles in een keer vragen en hoeven ze niet steeds aparte vraag te stellen over prijzen. Ook het aanbod is direct inzichtelijk.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Deze software verhoogd de omzet van de onderneming omdat gebruikers zich zo makkelijk kunnen vinden en navigeren door de software. Hoe makkelijker alles gaat hoe meer leads er komen en hoe meer aanvragen voor zaalreserveringen er kunnen worden gerealiseerd aan de hand van overzichtelijke offertes. Zaalreservering software biedt ook nog een 24 uurs service waardoor gasten ook in de nacht nog reserveringen kunnen en prijsopgaven kunnen opvragen. Het is belangrijk dat prijzen duidelijk staan vermeld en welke prijs bij welk type zaal hoort met daarbij behorende aantal personen.

Evenementen duidelijk gaan plannen

Ook de administratie met zaalreservering software gaat zeer makkelijk en dus op een overzichtelijke manier. Alles wordt uit handen gegeven met deze software. Alle documenten en email zijn namelijk in een map gebundeld. Zo blijft alles overzichtelijk en is er geen administratieve wirwar. Elk evenement wordt op stipte tijden in de agenda gezet zodat klanten geen afspraken meer over het hoofd kunnen zien. Ook kan men de capaciteit van de zalen zien en hoeverre de bezetting per maand is. Elke zaalreservering aanvraag module bevat een aparte mailbox per module. Op deze manier weet u exact welke mail bij welke zaal hoort en welke offerte daarbij is aangevraagd.