Occasion Huissen

Op zoek naar een occasion in Huissen? Paul van Dalen automobielbedrijf is een familiebedrijf die sinds de oprichting is uitgegroeid tot een vertrouwd bedrijf in Huissen en omgeving. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions van topkwaliteit en een lage kilometerstand. Ze hebben een steeds wisselende voorraad van occasions in meerdere prijsklassen. Alle occasions komen van dealers af en de meeste van deze zijn de eerste eigenaar. Met hun actuele voorraad hebben zij altijd de auto staan geschikt voor uw budget, situatie en persoonlijkheid. Bent u dus op zoek naar een occasion in Huissen? Lees dan zeker verder!

Bij Paul van Dalen staat iedere klant duidelijk op de eerste plaats. De kracht van het bedrijf ligt in openheid en betrouwbaarheid tegenover de klanten. De occasions worden altijd in geweldige staat afgeleverd. Zo krijg je altijd voldoende brandstof, is de auto compleet gereinigd en heb je recht op garantie. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van hoe zij de auto afleveren. Echter zullen zij dit altijd in overleg met de klant doen.

Occasion Huissen 1

Een occasion in Huissen kopen doe je zo

U kunt dus tevreden naar huis gaan met een zo goed als nieuwe auto mocht u voor deze aanbieder kiezen! Bij deze aanbieder worden er auto’s verkocht aan het MKB en aan particulieren. Deze verkoopaantallen blijven ieder jaar stijgen, omdat u een hoge kwaliteit krijgt voor een scherpe prijs. Paul van Dalen automobielbedrijf heeft twee vestigingen. Op de Karstraat hebben ze een prachtige showroom staan waar je de auto’s kunt bekijken. Op de tweede locatie aan de Veilingweg heb je de mogelijkheid om tot koop over te gaan. Doordat zij de auto’s op 2 plaatsen verkopen, hebben zij ongeveer 100 BOVAG-occasions en zal er altijd een occasion in Huissen voor u tussen staan. U kunt altijd langskomen zonder afspraak bij één van beide vestigingen om een kijkje te nemen. Dus bent u op zoek naar een occasion in Huissen? U bent altijd welkom en er zal dan ook in ieder geval een kop koffie voor u klaarstaan.