Als je een werktafel wilt kopen zijn er natuurlijk enkele factoren waar je rekening mee moet houden. De aanschaf van een werktafel is een flinke investering. Je koopt daarmee wel een werkbank die lang meegaat
Een werkbank moet meteen stabiel staan. De afmetingen moeten passen bij jouw werkzaamheden. De hoogte van de werkbank is ook belangrijk. Je wilt natuurlijk in eerste instantie een werktafel zodat jij je werkzaamheden goed kunt uitvoeren. Stel jezelf vooraf enkele vragen. Of je staand werkt of maak je liever gebruik van een werkstoel of een werkkruk?

De verschillende werktafels

Door het in te winnen van feedback, en door ervaring in de praktijk zijn experts in staat geweest om de werktafels steeds verder te ontwikkelen. Met verschillende toepassingen en aanpassingen heeft het als eindresultaat de nieuwste Stow werkbanken. Het maakt niet uit of je een werktafel op wielen wilt of een oude vertrouwde werkbank jouw voorkeur heeft. Alles is te koop in het assortiment. Er zit natuurlijk wel verschil in en niet elke werkbank is hetzelfde. Deze werkbanken zijn van de beste kwaliteit met een uiterst goede prijs. Je vindt geen betere aanbieder. Je kunt de werkbank ook gebruiken voor andere dingen zoals een inpaktafel, sorteertafel of productietafel.

Ijzersterke werktafels

De werkbanken worden gemaakt van grof staal. Boven op dit grove staal worden er door de makers dikke houten werkbladen geplaatst die een dikte hebben van 38 mm. De werkbank heeft hierdoor dus een flink gewicht. Door het gewicht staat de werkbank wel meteen stabiel. Doordat de werkbank stabiel staat kun je meteen aan de slag met bijvoorbeeld accu’s, fietsen of motorblokken repareren. De werkbanken zijn geschikt om te plaatsen in je werkplaats, je schuur, magazijnen, of garages. Het is geschikt om te gebruiken voor houtbewerking en andere werkzaamheden. Twijfel niet meer en ga voor de beste kwaliteit werktafel!