Onlangs besloot ik dat het tijd was om een zakelijke profielfoto laten maken. Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe baan en mijn huidige foto is nogal verouderd. Een collegaatje wees mij op Maurice Jager, een fotograaf in Arnhem. Deze fotograaf is gespecialiseerd in zakelijke portretten. Ik besloot zijn portfolio te bekijken en was meteen enthousiast! Mijn zakelijke profielfoto is erg mooi geworden. Graag deel ik je in deze blogpost hoe mijn ervaringen zijn geweest met deze fotograaf.

Een goede foto is belangrijk

zakelijke profielfoto laten makenWanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan is Linkedin tegenwoordig essentieel! Ook hoort daar natuurlijk een goede foto van jezelf bij. De foto die ik op mijn profiel had staan eerst, was erg gedateerd. Deze foto was 2 jaar geleden gemaakt met mijn mobiele telefoon en selfiestick. Kortom: tijd om een goede zakelijke profielfoto te laten maken! Ik kon heel makkelijk en snel een afspraak inplannen via de website. Binnen een week kon ik langskomen in de studio.

Ik raad deze fotograaf aan

Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en raad Maurice Jager dan ook zeker aan. Wil jij je kansen op een baan vergroten? Laat dan een professionele foto maken. Bekijk Maurice zijn portfolio op zijn website!