hersluitbare zakjes

Iedereen heeft ze wel in huis, hersluitbare zakjes. Zeer makkelijk in gebruik en makkelijk open en dicht te maken. Voor mij, als kweker, zijn deze helemaal geweldig. Ik gebruik ze vaak om stekjes in te vervoeren. Je kan deze dan makkelijk weer eruit halen en het materiaal opnieuw gebruiken. Mijn dochter heeft deze nu ook ontdekt en gebruikt zij deze om haar oorbellen in te bewaren. Zodra ze eer een paar uit wilt halen, kan zij deze zak makkelijk open maken en weer sluiten. Nooit geweten dat ik zo blij kan zijn met dit product, maar in de praktijk is dit erg handig.  hersluitbare zakjes

Een super webshop

Toen ik op zoek was naar de mogelijkheden om mijn zaadjes en stekjes op een zo makkelijke manier te verpakken, kwam ik al snel uit bij de hersluitbare zakjes. Zoveel maten en soorten zijn hier te verkrijgen en voor de prijs hoef je dit zeker niet te laten. Voorlopig kan ik weer vooruit, want ik heb er weer een aantal  besteld. 

Wanneer jij kweken als hobby doet, of voor je werk, dan is het zeker de moeite om eens op de website van de Grow Expert te kijken, Hier hebben zij alles wat je maar kan bedenken, voor een geslaagde oogst.