G4S Veiligheidstrainingen biedt u een vergoeding voor het volgen van een EHBO cursus. De vergoeding EHBO cursus wordt mogelijk gemaakt door de zorgverzekeraars. Hun geven u namelijk deels een vergoeding voor de opleiding. Dit doen zij omdat zij het van zeer veel belang vinden dat andere mensen dit leren, want hiermee kunt u zelf een leven redden! Persoonlijk zou ik het iedereen aanraden om hier een opleiding te volgen, want dit kan van groot belang zijn. Daarom heb ik ook mijn zoon van 19 dit opleiding laten volgen. Het was natuurlijk heel fijn dat ze hiervoor een vergoeding aangeboden! Dit was natuurlijk vele malen goedkoper zo.

Goede aspecten van G4S Veiligheidstrainingen.

  1. Zeer klantvriendelijk en servicegericht.
  2. Een vergoeding EHBO cursus.
  3. Alle werknemers beschikken over de juiste diploma en opleiding.
  4. G4S heeft beschikking over meerdere trainingslocaties.
  5. Alle oefeningen lijken zeer realistisch.

Contact.

Het is zeer gemakkelijk om contact op te zoeken met dit bedrijf voor het geval u contact of een opleiding wilt volgen. Dit kunt u doen door middel van hun website:https://www.veiligheids-trainingen.nl/contact/, via hun telefoonnummer, tel: 088-2728657 of per e-mail: trainingen@nl.g4s.com

Ervaring met G4S Veiligheidstrainingen.

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief, aangezien zij mij uitstekend hebben geholpen met al mijn wensen en behoeftes. Persoonlijk zal ik het iedereen aanraden om zijn opleiding hier te volgen aangezien je vergoeding EHBO cursus krijgt en dat is natuurlijk altijd fijn!