notebook reparatie Amsterdam

Onlangs heb ik een notebook reparatie Amsterdam laten uitvoeren. Omdat ik als zelfstandiger afhankelijk ben van het internet en op diverse plaatsen mijn computer nodig heb, moet deze het wel goed doen. Want geen verbinding of een goed werkende laptop betekend voor mij ook geen inkomen. Waar ik altijd bang voor was gebeurde dus ook. Een afspraak met een zeer belangrijke klant liep ik bijna mis. Mijn laptop wilde op geen enkele manier opstarten. Een probleem waar ik gelukkig nog niet eerder mee te maken heb gehad. Gelukkig heb ik wel een contract binnen weten te slepen, maar niet op de gebruikelijke manier.

Snel een afspraak voor een notebook reparatie Amsterdam gemaakt

Via de webwinkel van Computersall heb ik eerst aan het deskundige team wat hier werkzaam is gevraagd wat de oorzaak kon zijn. Op deze vraag heb ik meerdere antwoorden gekregen, maar het beste was om mijn laptop op te sturen voor een reparatie.

Vrij snel kreeg ik mijn gerepareerde computer weer terug en de kosten hiervan waren bijzonder laag. Mijn computer wilde niet meer goed opstarten en hiervoor was het nodig om de ingang oplader te maken. Hierna deed mijn laptop het weer prima.