sauna

Bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen, heb jij veel keuze uit faciliteiten en arrangementen. Je kan hier kiezen wat het beste bij jou past. Niet altijd iedereen wilt het zelfde dus het is nu zeker fijn dat je zelf een keuze kan gaan maken. Je kan er ook altijd voor kiezen om een rondleiding te krijgen bij de Sauna voor je er daadwerkelijk voor betaald. Zo kan je zien voor wat je betaald en waar jij nou eigenlijk heen gaat. Naast sauna´s en baden kan je ook andere dingen bezoeken. Naast het saunabezoek heb je ook hammam en rhassoul ruimte en kan je ook in hun “event sauna”.

Vaker dat wellness momentje?

Wil jij vaker gebruik maken van de sauna en niet voor een hele dag betalen? Dan kan je bij Sauna & beauty de Thermen Nijmegen er voor kiezen om naar de sauna te gaan wanneer jij wilt. Je kiest zelf wanneer je komt en gaat. Je hebt dus een vrije inloop. Dit is natuurlijk heel fijn voor mensen die wel naar de sauna willen, maar niet de hele dag in de wellness willen zitten of niet teveel willen betalen. Je kan dus in een kwartier helemaal tot rust komen en daarna alles weer oppakken met een leeg hoofd. Je vergeet voor even als je problemen. Je hoeft dus niet meer voor een hele dag te betalen als je maar voor even wilt gaan.

sauna 1

Wil jij hier heen?

Wil jij hier dus heen en wil jij ook kunnen genieten als veel andere mensen? Dan moet je zeker hier langs gaan en hier ook gebruik van maken. Op de website vindt je alle informatie die je nodig hebt. Als je twijfelt over iets wat misschien op de website staat maar toch onduidelijk uitkomt,dan kan je er ook voor kiezen om telefonisch contact op te zoeken en daar wordt jouw vraag dan beantwoord.