ProPetto

Met klikokasten kun je ervoor zorgen dat  die ruikende containers niet meer zichtbaar zijn. Met name in de zomer maanden zul je het wel hebben gemerkt dat er een geurtje vanaf komt.  Op zich kun je dit eenvoudig schoonmaken om de geur te maskeren. Alleen dat het in het zicht staat van onze nieuwe tuin, daar baalde ik iedere dag weer van. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om dit “weg te werken”.

klikokastenDiverse klikokasten gevonden op het internet

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden hoe dat ik de containers kan weg werken. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van propetto.nl. Hier is het mogelijk om met behulp van klikokasten dit te  realiseren. Nadat ik de prijzen had gezien was ik al verkocht. Ik moest alleen nog mijn partner zien te overtuigen dat dit werkt.

Gelukkig reageerde hij hier net zo enthousiast op als dat ik deed. Zodoende ben ik meteen weer op de website van dit bedrijf gaan kijken en heb mijn bestelling geplaatst. In een mum van tijd werd het bezorgd en moest ik het alleen nog in elkaar gaan zetten. Dit verliep overigens erg eenvoudig!