Wij als bedrijf die gespecialiseerd is in tandheelkunde hebben al vele jaren achter de rug. Jaren waarin we veel hebben gepresteerd. Nu we ons eigen bedrijf een keer willen uitbreiden kan dit niet, omdat onze buren dit gek genoeg ook willen. Omdat we geen verstand hebben van vergunningen en alles wat daaromheen bij komt kijken, hebben we besloten om opzoek te gaan naar een adviesbureau voor bezwaar maken vergunning. We willen in eerste instantie bezwaar maken tegen het vergunning van onze buren en daarna ons eigen vergunning aanvragen. Dit kunnen we uiteraard niet alleen en daarom besloten we opzoek te gaan naar hulp op dit gebied.

Vergunningkenners

Vergunningkenners beste op het gebied

De hulp hebben we deze week opgezocht. We vonden de hulp nadat we als bedrijf zijnde een speurtocht begonnen op het internet. Een speurtocht naar het beste bedrijf op het gebied van hulp bij vergunningen. Na enige tijd vonden we een goed bedrijf wat het beste oogde. Namelijk het bedrijf VergunningKenners. Een bedrijf dat ondernemers zonder enig verstand van vergunningen helpt, ook kun je met behulp van VergunningKenners bezwaar maken tegen de vergunning van een ander. Dit klonk ons al muziek in de oren en daarom namen we gister contact op met VergunningKenners.

‘’Alles verliep lekker makkelijk en vlot’’

VergunningKenners heeft ons goed geïnformeerd op het gebied van vergunningen. Natuurlijk zijn er nog ontelbaar veel zaken die er bij komen kijken. Daarom maakten we een afspraak met Vergunningkenners, een adviesbureau bezwaar maken vergunning. De afspraak staat voor volgende week ingepland. Tot nu toe zijn we erg blij met de samenwerking die we hebben gehad met VergunningKenners, alles verliep namelijk lekker makkelijk en vlot.