bedrijfssoftware

Heb je ook last van verouderde bedrijfssoftware? Software die al jaren aan vervanging toe is, maar niemand neemt de tijd of moeite om zich eens goed in te lezen op moderne bedrijfssoftware. Kijk eens rond op het internet, daar barst het van de bedrijfssoftware.

Software om mee te schrijven

bedrijfssoftware

Wel eens enorme behoefte gehad aan een lekkere tekstverwerker? Denk dan eens aan de oplossing die al jaren populair is gebleken, Word. Met Word kun je niet alleen kleine letters typen, zelfs hoofdletters zijn geen probleem en met één druk op de knop wissel je tussen de twee. Symbolen, cursief, rode letters, groene letters met paarse achtergrond? Je kunt het zo gek niet bedenken of Word krijgt het voor elkaar. Denk dus de volgende keer dat je letters op digitaal papier wil zetten ook eens aan Word, je zult er geen spijt van krijgen.

 Software om je te entertainen

Na een lange dag woorden typen in Word, heb je misschien wel eens zin in wat afleiding. Een spelletje zoals Flappy Bird biedt dan misschien uitkomst. Krijg de vogel door de jaren 80 graphics en kijk hoe lang je dat vol kan blijven houden. Ja, de mogelijkheden qua programma’s zijn eindeloos en als je het mij vraagt is dit nog niet het laatste dat wij horen over bedrijfssoftware.