Dankzij het zit sta bureau van Ergo werken, kan ik mijn beroep nog steeds goed uitoefenen! Ik werk al heel wat jaren op kantoor en de laatste tijd kreeg ik steeds meer rugklachten. Mede door het zit sta bureau van Ergo werken is dit opgelost.

Rugklachten verdwenen door het zit sta bureau van Ergo werken

Wellicht herken je het wel, maar als je op kantoor werkt, dan zit je heel wat uren per dag achter de computer. Ongemerkt neem je dan al snel een verkeerde lichaamshouding aan. Ik deed dat ook. Het gevolg daarvan was dat ik op een bepaald moment rug- en nekklachten kreeg. Ik heb nu een zit sta bureau gekregen en dat is voor mij de perfecte oplossing. Ik kan het bureau nu instellen zodat ik zittend kan werken, maar ik kan het later ook omhoog zetten, zodat ik staand kan werken. Deze afwisseling is perfect voor mijn rug en nek.

Verschillende modellen verkrijgbaar

Op www.ergowerken.nl kan je verschillende modellen van het zit sta bureau bekijken en bestellen. Mijn werkgever heeft samen met mij gekeken welke het meest geschikt was voor mij. Nadat wij deze besteld hadden, werd hij al snel geleverd en gemonteerd. Ik ben hier erg blij mee!