Als u een rouwstuk wilt bestellen dan hoeft u hiervoor, in deze periode van verlies, niet naar een bloemist te gaan. U kunt het bloemstuk ook online bestellen bij Afscheid met Bloemen. Wij zijn een samenwerkingsverband van bloemisten door heel Nederland die gespecialiseerd zijn in het samenstellen van rouwboeketten en rouwstukken.

Gevoel voor detail en aandacht

Onze bloemisten hebben hart voor hun vak. Ze zijn zeer ervaren en weten dan ook precies hoe ze een schitterend en passend rouwstuk voor u moeten samenstellen. De samenwerkende bloemisten hebben affiniteit met het maken van afscheidsboeketten- en stukken. Ze weten dan ook dat een persoonlijk afscheid met bloemen met gevoel voor detail en aandacht gemaakt moet worden.

Wilt u een rouwstuk bestellen?

Wilt u een rouwstuk bestellen bij Afscheid met Bloemen? Dan kunt u dit heel eenvoudig doen. Op onze overzichtspagina ziet u de diverse rouwstukken die wij aanbieden. Selecteer het bloemstuk van uw keuze en doorloop het bestelproces. Uw order komt direct terecht bij de bloemist in de buurt. Deze zorgt ervoor dat het uitvaartstuk gemaakt wordt en bij u wordt afgeleverd. Orders voor 12.00 uur worden de volgende dag of op een dag van uw keuze geleverd.