Filling Pieces is een uniek merk en dat is voor verschillende redenen. Ten eerste staat het merk bekend om een mooie overbrugging te bieden tussen zowel street wear als de luxe high end fashion. Echter is het mogelijk om voor een betaalbare prijs een hoge kwaliteit sneaker aan te schaffen. Dit was dan ook de visie van de oprichter, en het is hem goed gelukt deze visie door te zetten naar een echte sneaker. Het merk werk samen met een uniek team van ontwerpers om de beste schoenen te kunnen maken. Hiervoor reizen ze vaak af naar Italië en ook zijn de schoenen vaak terug te vinden op catwalks over de hele wereld.

Diverse mogelijkheden voor jouw nieuwe sneaker

.
Voor het aanschaffen van jouw nieuwe sneaker heb je dus de keuze uit veel verschillende modellen en maten. Belangrijk is het wel om te weten dat de meeste sneakers groot uitvallen van het merk. Je kunt vaak beter een half maatje kleiner bestellen. Echter staat bij het aanbod van Filling Pieces sneakers altijd erbij wat de exacte fit is en of het wel of niet wordt aangeraden een maatje groter of kleiner te nemen.

De aller nieuwste collectie

Zoals te zien is op de website van Hans Voortman kun je hier nu de allernieuwste collectie aanschaffen van Filling Pieces sneakers. Zo kun je kiezen uit een groot aanbod van diverse modellen die ideaal zijn geschikt voor dit seizoen. Wanneer de zomer er dadelijk aan komt zal het merk ook weer komen met een nieuwe collectie van gave sneakers voor de zomer. Echter kun je nu al kiezen uit veel mooie lichte sneakers, die dan ook ideaal zijn te noemen voor de zomer dagen. Kies bijvoorbeeld voor een gave Filling Pieces sneaker, de 1884 Navy Blue. Deze sneaker is op enkelhoogte en gemaakt van het unieke 100% nubuck wat de sneaker een erg luxe en unieke uitstraling geeft.