Bekijk de stijlvolle hoed heren bij Hatland. Op de site zie je de Wilsmith, Waterford, Yuran, Yonas, Aussie, Orinoco Gore-Tex, Fisherman, BushWalker, Greenville, Portland en andere modellen zoals de hoed heren Okaton. Naast dat de hoed heren stijlvol is, is het ook functioneel met een enorm draagcomfort. Bedenk dat een hoed zoals de Skeeter een zonnesteek kan voorkomen, maar dat Hatland daarvoor speciale hoeden heeft zoals strandhoeden. Alle hoeden zijn in verschillende maten leverbaar, en onderaan de afbeeldingen staat een maattabel. Daar staat ook gelijk extra informatie over de hoeden. Bekijk de site van Hatland, bekijk de hoeden, en lees de extra informatie.

Hatland heeft een groot assortiment

Naast de hoed heren heeft Hatland ook hoeden voor dames. Ook dat zijn stijlvolle hoeden die niet alleen mooi zijn maar ook uiterst functioneel met veel draagcomfort. Op de site van Hatland is het assortiment aan hoeden voor zowel heren alsmede dames te bekijken. Als voorbeeld de Ocillia is zo’n stijlvolle hoed maar ondertussen. De hoed is een strooien hoed met een sjaaltje er omheen, alleen al daarom prachtig om te zien, maar de hoed houdt schadelijk fel zonlicht goed tegen. Ook de hoeden voor dames zijn in verschillende maten te verkrijgen, en ook daarvoor is die handige maattabel. Bekijk de hoed dames op de site

Petten, mutsen, en alle andere hoofddeksels van topkwaliteit

De collectie hoofddeksels reikt veel verder dan de hoed heren en dames. Ook de warme muts voor als het buiten koud is, en die comfortabele pet kun je bij Hatland terecht. Bijvoorbeeld de York is zo’n tijdloze pet die altijd kan, en de Ymir is sportiever. De grens tussen typische heren en dames petten is ook veel vager waardoor de pet meer als uniseks te omschrijven is. Dan nog de mutsen, en ook deze zijn zeer nuttig als het buiten koud is. Het is leuk om het assortiment hoeden, petten en mutsen bij Hatland online te bekijken.