We kunnen niet ontkennen dat video-inhoud de laatste tijd terrein wint. Dus investeren en videoadvertenties weergeven is geen slecht idee. In feite doet u uw bedrijf een groot plezier. Wanneer u echter videoadvertenties uitvoert, moet u uw advertenties bij uw doelgroep krijgen. Het maakt niet uit of je video een Oscar gaat winnen. Als het juiste publiek waarvoor het bedoeld is het niet ziet, dan is het een verspilling van tijd en middelen. Het is dus essentieel om de juiste techniek voor videoadvertenties te kennen. Voordat ik overboord ga, wil ik eerst uitleggen wat videoadvertenties zijn. Videoreclame is vrij nieuw als het gaat om reclame en marketing. Het is eigenlijk het adverteren van uw product/dienst via video’s. Het heeft betrekking op de promotievideo’s die u ziet wanneer u video-inhoud gaat bekijken of op het punt staat deze te bekijken. De meest populaire manier onder adverteerders is om te adverteren op YouTube.

Soorten videoadvertenties

Videoadvertenties bieden adverteerders verschillende opties om uit te kiezen. Adverteerders kunnen het type video advertentie kiezen dat ze aan hun doelgroep willen tonen. Hier zijn de verschillende soorten videoadvertenties die beschikbaar zijn, vooral wanneer u gaat YouTube adverteren.

Advertenties met beloning – dit soort advertenties is voornamelijk gericht op degenen die online games spelen. Het geeft een gamer specifieke beloningen wanneer hij/zij een video advertentie bekijkt tijdens het spelen van het spel. De prikkels of beloning zullen hoogstwaarschijnlijk betrekking hebben op wat de gamer kan gebruiken om verder te komen in het spel.

InStream-advertenties – dit is een van de meest populaire video advertenties die er zijn. Het zijn in feite korte videoadvertenties die worden weergegeven wanneer u een video bekijkt. Of nadat je klaar bent met het bekijken van een video. Dit type videoadvertenties is heel gebruikelijk op YouTube.

Outstream-advertenties

Dit soort videoadvertenties worden voornamelijk weergegeven nadat u klaar bent met het bekijken van video-inhoud. Het goede van deze videoadvertenties is dat ze de gebruiker niet storen terwijl de gebruiker de inhoud bekijkt. Hiermee kan een gebruiker het kijken beëindigen en vervolgens verschijnen.