Als jij een bedrijf of bouwproject hebt, wil je natuurlijk een zo veilig mogelijke werkomgeving creëren. Bij G4S Safety Solutions verkopen we veiligheidsproducten en veiligheidsdiensten van veiligheidsexperts. Deze experts maken plannen, analyses en rapportages om toezicht te houden op de veiligheid  van jouw werknemers in jouw organisatie. Wij werken uitsluitend met experts, die getraind en goed opgeleid zijn. Een Hoger Veiligheidskundige is een onderdeel van ons team.

Wat doet een Hoger Veiligheidskundige?

Een Hoger Veiligheidskundige analyseert, adviseert en schrijft beleid om de veiligheid en gezondheid binnen jouw bedrijf te realiseren en te bewaken. Je kan ervan uitgaan dat een deze veiligheidsexpert zoveel kennis in huis heeft, dat de veiligheid geoptimaliseerd wordt. Heb jij twijfel over of jouw werksituatie wel veilig is? Onze Hoger Veiligheidskundige kan goed beoordelen of jouw organisatie een verantwoorde werkplek is.

De veiligheidsexpert kan de risico’s inschatten en adviezen opstellen. Hierbij gaat het niet om doorsnee situaties. De expert kan ook zeer complexe risico’s inschatten. De expert zorgt er bovendien voor dat de Arbozorg betrokken wordt in de bedrijfsprocessen en dat het management op de hoogte is van de veiligheidssituatie en hoe deze eventueel moet worden gewijzigd. Op deze manier kan G4S jou hulp bieden bij het creëren van een gezonde werkplaats!

Diploma’s en certificaten

Onze experts bezitten verschillende diploma’s. Bijvoorbeeld het hbo-diploma Hoger Veiligheidskundige of een hbo-opleiding in een technische richting. Bovendien bestaat ons team uit experts die in het bezit zijn van aanvullende opleidingen op het gebied van procesmanagement, bedrijfskunde en systeembeheersing.