Car rental Arnhem

Normaal gesproken heb ik geen wagen nodig en kan ik me perfect behelpen met mijn fiets of via het openbaar vervoer, maar nu kon ik eigenlijk wel een auto gebruiken. Ik kon kiezen voor een taxi ook uiteraard, maar dit was eigenlijk veel te duur, zeker omdat ik enkele ritjes heen en terug moest maken. Het was niet de moeite waard om een auto te kopen, want ik had hem eigenlijk maar enkele dagen nodig. Helaas kon ik geen wagen lenen van mijn vrienden, aangezien zij hun eigen wagen nodig hadden voor hun werk waardoor ik dus op zoek ging naar een car rental in Arnhem

Car rental Arnhem

Is dit bedrijf me bevallen of niet?

Mijn eerste indruk werd natuurlijk gebaseerd op de website zelf. Deze zag er zeer goed uit, was duidelijk… Ik vond het een enorm voordeel dat je eenvoudig de prijzen kon zien, zodat ik nooit voor verrassingen kwam te staan. Deze prijzen waren bovendien zeer eerlijk en zeker niet overdreven. Bovendien was het ook zeer eenvoudig om een wagen te bestellen online. Zo hoefde ik alleen maar de begin- en einddatum op te geven en kon ik kiezen tussen verschillende wagens. Daarna moest ik enkel maar mijn persoonlijke gegevens opgeven en mijn aanvraag was ingediend. Dit was eigenlijk zeer eenvoudig. Hierna werd ik opgebeld om de overige details te bespreken. Je kon ook zeer eenvoudig telefonisch reserveren, maar dit heb ik nu zelf niet gedaan. 

Car rental Arnhem

Ook het ophalen verliep zeer vlot. De medewerkers waren zeer vriendelijk, stonden me bij bij al mijn verdere vragen. Ik kwam eigenlijk niets tekort. Alles was zeer helder en duidelijk. Bovendien was de wagen ook zeer proper en verzorgd.

Kortom, dit bedrijf is volgens mij een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare car rental in Arnhem!